24 July 2011

Nasib Amy Winehouse..


Xsangka penyanyi popular ni dilaporkan mati di rumahnya kelmarin.Aq minat jugak dgn lagu2 die.Style rambut die pon bikin aq senang nak cam,oo..ini Amy Winehouse..
Baru berumur 27 tahun.Tak pelik la kalau laporan kematiannya disebabkan pengambilan dadah berlebihan.Bakat da bagus tapi malangnya lifestyle xbagus.
Dadah memang bahaya.Skali da try esok nak lagi,xbole putus punye.So sama-sama la kite ingatkan diri kita dan org sekeliling.Kalu x mati pon hidup kite akan dianggap mati jika terlibat dgn pengambilan dadah..useless

Ramai jugak penagih dadah yg aq da jumpe.Kebanyakannya org muda yg sepatutnya sekolah dan IPTA/IPTS tempat die.Aq nak nasihat pon da nampak mcm bangang da.Nak duduk dekat ngn die pon takot.Ade yg terhuyung-hayang ngah isap gam pastu nampak je aq gelak2...siot btol.Ade jugak yg datang kat aq mintak lighter..sori bro wa xisap rokok.Bile aq nengok kesian jugak tp apakan daya jalan tu yg diorang pilih.Haii..mintak jauh la bende ni sume..

Akhir kate..JAUHI DADAH!!

No comments: