25 April 2014

Segmen : Preloved by kokoclothes



-CONTOH BANNER-


Hai blogger-blogger sekalian ^^

Kokoclothes merupakan kedai online yang menjual pelbagai jenis pakaian & kasut preloved,bundle & baru. Segmen : Preloved by kokoclothes ini diadakan bagi mempromosikan kedai online yang baru bertapak ini =)

Dengan ini penconteng ruang mengisytiharkan, Segmen : Preloved by kokoclothes bermula hari ini (28/4/2014) sehingga (28/5/2014). 3 orang peserta bertuah akan menerima barangan preloved khas dari kokoclothes  =)

Rules & Regulations :

1. Follow blog penconteng ruang yang gempak ni.
2. Follow instagram : kokoclothes dan like page kokoclothes di facebook.
3. Create satu banner yang paling kreatif dan link ke blog ni. Banner korang mestilah mengandungi tajuk "Segmen : Preloved by kokoclothes" (contoh seperti banner di atas). Ni laen dari yang laen. Slalunye segmen dah ade banner. Kali ni korang kena buat sendiri heheheh
4. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen.
5. Pemenang akan dipilih berdasarkan banner yang paling kreatif.


As simple as that. Jom ramai-ramai support kokoclothes. Good luck semua =D






24 April 2014

Aq suke segmen : Blogwalking by DayangDeno





Yeahhh..segmen lagi!!
Sape berminat tak payah fikir panjang, klik je banner hehe..

22 April 2014

Segmen 12 jam Bloglist #8 mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

21 April 2014

Preloved items by kokoclothes

Kami menjual preloved/bundle clothing yang MURAH GILE dan BERKUALITI!!

Instagram : kokoclothes

Whatsapp : 01126006118

Postage : RM 6 (peninsular) , RM 8 (Sabah & Sarawak)


CONDITION 100% (tak pernah pakai)
Cotton
FREE SIZE

RM 10

Cotton
FREE SIZE
RM 15

Cotton
SIZE L
RM 10

Chiffon with inner lining
FREE SIZE

RM 8

Cotton
SIZE M

RM 5

Voir jeans bokat
SIZE 30
RM 5

Otto skinny jeans
SIZE 29
RM 5

Ladies jersey
SIZE XXL
RM 8

Chiffon with lining
FREE SIZE

RM 10

CONDITION 100%  (x pernah pakai)
FREE SIZE
LYCRA

RM 20

19 April 2014

Promosi pakaian murah

Ehem2 nak promote jap hehe..

Jom visit my instagram : kokoclothes

Kokoclothes adalah online shop yg menjual barang2 bundle yg sangat2 berkualiti.Mostly tak pernah dipakai tau.Kami juga menjual pakaian yg baru..

Dont worry..tak mahal pon.And the best is...Quality terbaekkk!!!


Jom follow & shopping di kokoclothes!!
Wanna know the details??Go to your instagram and search "kokoclothes" now =)

12 April 2014

Online Shop: Promotion!!!

Hi bloggerzz..



Come & support us at Koko Clothes. Online shop ni baru saje hendak bertapak di dalam gelanggang bisnes online. Koko Clothes menjual barang-barang bundle seperti pakaian & kasut. Don't worry..walaupon gelarannya "Bundle" tapi dia punya "Quality" camni haa..


Koko Clothes juga menjual pakaian baru & fresh. Tak lama lagi diorang akan upload barang-barang bundle dan korang kena grab cepat-cepat. Kalau lambat melepas le der..Save this date:

14/4/2014 (Monday)

So, what you waiting for?? Jom follow Instagram Koko Clothes:

Instagram account : kokoclothes


Grab it fast & happy shopping =D

11 April 2014

Agenda duniawi

Aq hanya manusia biasa..

Yang bekerja mencari rezeki, yang makan menahan kelaparan dan tidur apabila tiba malam. Kadang-kadang apabila tiba malam aq tak jugak tidur. Aktiviti-aktiviti duniawi. Oh..lagi satu, aq yang mandi membersihkan diri. Manusia biasa haruslah mandi. Karang tak pasal-pasal ade orang kekurangan oxygen disebabkan bau yang terlalu harum.


Mari aq bagitau satu perkara tentang diri aq. I am a silent reader. Historical, conspiracy, world mystery, hidden agenda etc..etc.. are my interest. Aq kagum kerana penulis-penulis ini pandai mencari sumber, bijak menganalisis & hebat mengupas satu persatu hingga kepada kebenaran. Sejauh mana kebenarannya? Hanya Allah yang Maha Mengetahui.

Why me a silent reader? Sebab aq xbanyak ilmu untuk dikongsikan. Sebab aq masih mentah dan menunggu sel-sel otak berhubung. Sebab ape yang aku fikir tak semestinya sama dengan orang lain fikir. Dan sebab aq pening tak faham dengan agenda-agenda duniawi yang penuh keputar belitan. And finally, sejauh mana otak aq berfikir, fikiran itu akan kembali balik semula kepada Maha Pencipta, Allah SWT.

Lately, aq banyak mimpi buruk. Ape yang boleh aq ceritakan aq mimpi berperang. Tu la tido tak baca ayat Qursy. Terpengaruh la tu dengan cerita-cerita yang dibaca. Mungkin jugak petunjuk dari tuhan supaya berubah. Can you imagine if we are in war? Selama ni kita hanya dengar cerita dari pejuang yang menghadapi & merasai. Bagaimana kalau ia terjadi kepada kita yang tak pernah menghadapi & merasai tatkala sudah lama selesa dalam keamanan?

Aq bukan nak menakutkan, just nak share ape yang aq rase. Believe it or not, a silent reader will not silence in front of people...