20 January 2018

I want to be better


Hari ini 21 January 2018. Hanya beberapa bulan sahaja lagi maka genaplah setahun aq tak post ape-ape. As long as blog aq masih ade jadi tidak mengapa. 

Sudah 7 tahun usia blog ini. Tak banyak perubahan yg dibuat dan di "update". Bagaimana pula dengan Tuan Blog? Adakah banyak perubahan positive, atau lebih banyak negative atau NONE? Jawapan aq ialah aq tak tahu. Nak jawab neutral tapi macam more to negative je haha...

And that is why aq letak entry title seperti di atas. YES, I WANT TO BE BETTER.

Adakah ini azam tahun 2018? Jawapan aq ialah tidak. Lagipun, jika nak berbicara pasal azam macam tak kena kerana sudah 3 minggu kita masuk tahun baru. Selalunya orang-orang bicara azam masing-masing exactly on 1st January or a few days before. Lepas tu tahun depan pun tak semestinya azam itu tertunai secara nyata. Jangan marah, aq hanya bergurau atas nama fakta kerana aq juga seperti itu.

So, kalau bukan azam 2018 maksudnya azam zaman bila ni?

Azam yg dah berzaman...kerana aq bersifat menunda-nunda...

Itulah...sudah 28 tahun aq hidup. Berapa lama je yg tinggal sebelum aq bakal expired. 

Semoga Allah beri aq kekuatan...
Dan aq PERCAYA Allah sentiasa beri aq kekuatan...