2 August 2012

Aku nak buang kau tapi aku tak tau!!

Sejak kebelakangan ni aku STRESS!!Arrrggghhhhhhhh....Bole dengar tak aku jerit?
Benda alah ni memang tak bole tengok aku senang.Aduh..PENAT!PENAT!Aku penat kena ganggu.Sekarang ni pon dia tengah ganggu aku.Pahala puasa aku abes dengan maki benda ni jek...Plizz,get the hell away from me!

Anyone can help me??Aku tak subscribe ape-ape pon tapi laman web yang sia-sia ni selalu appear,the most i hate bila tengah syok2 bace blog..POPPP!!die keluar...Kalau sekali dua bole consider lagi ni dah berkali-kali macam dia da sedap pulak.Sape la yang cipta web yang menyusahkan orang nih..HELLO,i dun wan ur stupid thing!









Games..nak spy kawan aku..suruh aku teka gambar kau..damn i'm not ur player!




8 comments:

dwaty said...

takde register apa2 ker??

kemey said...

xde..b4 tis ade download something,lps pada tu jadi cmni

~aYu~ said...

virus kot kemey? better hantar cek. rimas gak biler kuar gambar macam-macam ni..

miss nuratul said...

ko ade install pape tak? biase kalo install downloader ke...tgk citer on9 ke.. biase kuar menatang nie.. cube check balik ape yg ko install.. mane tau virus.. abis lappy bucuk kome..

kemey said...

ade install diary aritu..ok i'll check

zieyzain said...

ha'ah xsuka jgk.ehehe..

kemey said...

kan3..hehehe

IntaNBerliaN said...

xpasti lak nape gini..