21 July 2011

Jangan cakap beso!

Sape kat cni suke cakap beso?Mmg xngaku punyer heheheh..Ade x kwn2 korang yg suke ckp beso?Mmg ade punyer..Meh cni aq nak story sbb dulu aq suke cakap beso.Crite ni da lame mase aq kecik2,tp bole jadikan pengajaran.

Ade satu ari tu aq satu family dalam perjalanan balik rumah dari kampung.Ayah sebagai driver,ibu duduk seat depan,aq dan 3 org adik aq duduk seat blakang.Time tu maghrib.Aq yg bosan ni pon dapat satu idea dan disokong oleh adek2 aq.Objektif idea aq..Aq nak menyamar jadik hantu kacau org,padan muke diorang hahahhaha.Aii..berlagaknye...

Setiap kali jalan jauh ibu aq mesti spare bedak dalam kereta utk anak2 dia.Ye la xmau bucuk2 kalau jalan jauh.Tapi aq telah menyalahgunakan bedak tu.Aq guna bedak tu untuk kacau orang yg berjalan kaki.Camne aq kacau diorang?Aq amek bedak,letak atas tapak tangan then tiupkan.Mesti orang tu ingat bau wangi hantu hehehe..bodohnye aq..

ni la bedak yg aq gune tu..

Bile aq da buat camtu,aq gelak2 jahat ngan adik aq.Tapi parents aq yg duduk depan tu diam je,xmarah pon anak dia.Lagi la aq suke buat heheheh..
Tibe2 tengah syok gelak aq ade bau something.Bau die sebijik mcm bunga melur putih tu.Aq pon tanya ibu aq apekah bau tu,pastu ibu aq marah2.Time tu aq da syak ni mesti bau hantu sebenar.Tetibe bulu roma sume naek..Takottttt...
Sampai rumah aq duduk diam je dalam kereta.Xgune betol!!aq yang kena balik.Da serik da,xmau cakap beso ag pasni..

No comments: