17 May 2014

The liebster award




Dok sibuk baca entry orang laen last2 aq terkena tag jugak oleh Si Cumel ni
Nasib baek soalan simple hehehe..
Berikut adalah syarat-syarat yg mesti dibaca oleh mangsa seterusnya hehe..

1 - mention the person who nominated you with a link to their blog.
2 - answer the 11 question asked.
3 - nominate 11 others bloggers.
4 - create 11 of your own questions for them to answer
5 - notify your nominate.

Apo laie ekau tunggu-tunggu haa..poie la jawab soklan tuh!

1. sejak bila buat blog?
Sejak aq daftar di blogger.com

2. dah berapa lama dalam dunia blogging ni?
3 tahun

3. apa nama timangan awak masa kecil?
Debab

4. apa impian awak yang belum tercapai?
Banyakkkk..one of them - bantu kehidupan yg memerlukan bantuan

5. negara mana yang awak nak travel?
Kalau diizinkan nak travel semua negara kecuali Malaysia 

6. apa hobi awak pada waktu lapang?
Shopping & bersukan

7. berapa ramai kawan yang dapat daripada aktiviti berblogging ni?
Ramai..berkenalan dalam dunia maya je

8. apa yang awak harapkan daripada berblogging ni?
Harapan..harapan menjadi layu..ingin ku bahgia bersama..menjadi kenangan..memburu impian masa kita slamanya..

9. apa kenangan paling manis dalam hidup awak?
Membahagiakan org lain

10. suka layan cerita hindustan tak? suka hero mana?
Tak minat

11. apa pandangan awak mengenai blog saya?
Blog awak bersih,simple and background putih je tak pening.Senang nak membaca=)



.............................................

Soalan saya:
1. Masih bekerja atau pelajar?
2. Suka hidup single atau couple(ade bf/gf)?
3. Apa nama akaun facebook dan instagram?
4. Sifat seseorang yang tak disukai yang pernah anda hadapi? 
5. Pernah jumpa hantu?
6. Pernah kena tipu oleh penipuan yang tak dapat dilupakan?
7. Takut tak dengan ulat sampah or maggots?
8. Anda suka tinggal di bandar atau kampung?
9. Anda pernah diminati oleh peminat misteri?
10. Apa pendapat anda tentang peristiwa MH370 yang senyap begitu saje?
11. Suke tak jawab soalan saya?

Mangsa tag:
http://lulu-pages.blogspot.com/
http://syiralokman.blogspot.com/
http://adnan-daughter.blogspot.com/
http://anisa-mylife.blogspot.com/
http://kehidupangadiskecik.blogspot.com/
http://aswanazmy.blogspot.com/
http://tieysmilez.blogspot.com/
http://duniazumal.blogspot.com/
http://myra-aida.blogspot.com/
http://www.erazfadli.com/
http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/


7 comments:

tiey smilez said...

Wah. Thanks for the taq. Wah, banyak nya soklan dia. hihik. Insha'Allah i will try answer all of those questions :)

Sharifah Amarina said...

debab? kenapa? comel je nama tu. thank you sebab jawab semua soalan :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Thanks sebab sudi tag zumal yer... Insha Allah zumal akan jawab...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal jawab kat sini
http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/liebster-award-part-5.html

Ann Ishak said...

saya pun tak suka tengok citer hindustan :)

Anisa Anuar said...

thanks sbb tag...byknyeee nomineee..
dan soklan..

tak geng la kita yg hindustan tuhh hehehe~~

Anizz Annisa said...

hollaa kemey..anis dah jawab.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-part-2.html