15 July 2011

Tips:Attract lelaki yang disukai



Dalam ramai-ramai lelaki mesti korang ade admire pada seseorang kan^^
Sebagai kaum hawa mesti la malu2 kucing dan xbole maen redah jek nnt kena reject.Kalau xnk kena reject baca tips ni,mana tau berguna hehehe...

Simple je xpayah over
Jadikan semuanya simple xpayah serabut.Lelaki slalunya suka pada wanita yg mudah didekati dan sukar utk dimiliki.Elakkan drpd terlalu byk bertanya dan terlalu byk mendedahkan identiti korang,nnt jadi boring.Walau korang suka sanagt lelaki tu tp xjaga maruah diri,diorang akan hilang respect pada korang.

Tak perlu buat lelaki cemburu
Korang x payah susah2 berlakon mesra dgn lelaki laen utk buat dia jealous.Nanti mesti dia anggap korang ni senang dapat boyfriend dan xde feeling pada dia.Kalau betol korang suka kan si jejaka ni korang kena jarakkan skit hubungan dgn lelaki dan kawan lelaki.

Cara mengurat yg betol
Maybe lelaki tu sedang tunggu signal dari korang.Lelaki ni lambat skit nak faham so korang kena tunjuk yg korang suka dia.Bagi la ayat yang tersirat sekali sekala utk bagi dia faham.Tapi jangan la tunjuk yg korang ni macam desperate sangat huhuhu..

Tunjukkan bakat korang
Kalau suka pada seseorang mesti la ada usaha untuk mengenal dia.Masa proses perkenalan jugak korang bole tunjukkan kelebihan yang ada seperti pandai memasak,bijak,rajin dan sebagainya.Ini semua bukan la untuk menunjuk-nunjuk atau dibuat-buat.Sifat tersebut mesti la ikhlas dan diri korang sebenar.

Jaga penampilan
Sebagai seorang wanita korang mesti la jaga penampilan.Maksudnya berpenampilan kemas dan xperlu dressing mcm seorang princess.Kecantikan dan paras rupa bukan la segala-galanya.Yang penting niat korang betol.

Ok semoga success la.Make sure lelaki yg korang suka tu bkn pakwe orang.Nanti x pasal2 plak berperang,hancur strategi..

No comments: