1 November 2011

Resepi gile senang^^


Thanks model heheheh..






Aq adalah seorang hantu coklat!!Bagi je ape2 yg bercoklat for sure abes aq bedal..Kepada yg x minat coklat atau takot makan coklat,ruginye korang..sbb coklat nie ade kebaikannya.Aq xde coklat nk bagi korang,juz share photos nie je hehehehe...


yeah kacau kacau coklat





1 utk biskot 10 utk aq hehehe...

tadaaaaa!!!!da siap..


Ni je yg mampu resepi advance aq fail kot huhuhuh..Nampak x letak dalam bekas jek xpayah susah2 beli cups kecik2 tu,so senang skit trus ngapp..hehe=)

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking



Aq suke bace life story orang sebab xsemua yg diorang ade kite pon ade.
So,jom ramai2 blogwalking!YEAH!!!

Mau join ka?Click SINI maa..

Bile cucu embon melepak...


Best nye balik rumah!!No more lectures n assignments yg melambak..tapi demi mencari ilmu aq cool je hehehe...
Aq brsyukur sebab ade ramai orang yg aq sayang,antaranye cousin aq.Bukan ape,kalau time aq balik lebih2 lagi gaji diorang masyuk so bole la aq ketok ckit2 hehehe..ckit je xbyk^^

Oh sepupu2 ku..dulu mase kecik maen same2,mandi same2 dan semuanya same2,sekarang kite masih same2 wlaupon masing2 da dduk jauh.Semoga tali persaudaraan sentiasa disulami ketawa riang ria kite heheheheh...






tompat koje pon da jadi rumah ktorg..