22 December 2011

....diary deqna cankissh....

                okey....saye deqna cankissh skadar menumpang di blog penconteng ruang kerana admin duduk goyang tanpa melaksanakan tugasnye sbgai admin..sooo...ni la masenye tuk saye mengehack blog beliau...hahaha...tajuk besar diary saye adalah...jeng3... techno girls menjadi proaktif pada minggu ini.(dgn reaksi smbil mengelip2 mate mcm kucing yg comell)...huhuhuhu.....sangat seronok kerana banyak aktiviti minggu ini mengeluarkan peluh...dari saat pergi ke ilp,bermain vollyball,berkebun dan sehingga hari ini berakhir dgn permainan badminton..dgn pnglibatan semua ahli techno girls sangat memeriahkan majlis....HIDUP TECHNO!!!..hahaha...


          penglibatan aktif techno girls pada minggu ini mmberikan smangat kpada saye untk melakukan lbih byk aktiviti pada masa akan dtg....tdk ketingglan juge peluang bsar yg dikurniakan kpd saye untk berbicare dlm blog terhebat di alam ini iaitu blog penconteng ruang yang memberi kebenaran untuk menconteng di blognye..time kasih admin!!semoge dgn penyontengan saye di blog ini sedikit sbnyk dpt memberi beberpe follower kepada admin....ngehngehngehngeh.....nntikan comeback  saye di  blog ini pada masa akn dtg..diharpkan pmbace smue terhibur dgn madah saye yg saye pn rse mmg skema punye bhse..tp kurng2 saye tulis daripda admin yg pemalas ini..heheheh......time to go to aboh's class \(~_~)/ .....tatata.......




sukang muhibbah 2011
 


sesi tebas menebas tanah nepal



 trip to alam...tabik hhoorrmmaat!!!!!


 .. kursus ilp...








p/s: lawati deqna cankissh(Deqna Cankissh) di fb...heeheheheh..(mood :: over!)

 
 tada!!!!..sayela admin sementara...hahaha..ok2..gmbo ni time kurus  dulu...hahahaha



































































































21 December 2011

Negro buat hal lagi..



Entry ini hanya sebagai peringatan utk kite sume..
Tak abes2 kes warga asing buat hal kat Malaysia.Tak mamat indon set2 negro pulak buat hal.Tak berbaloi kan datang dari jauh pastu masuk penjara,susah la family nak lawat..
Jenayah xkira tempat,masa dan orang.Itulah yang terjadi sekarang.Bak kata pepatah sebanyak mane pon solex pada pagar,pencuri lepas masuk jugak..Sekuat mane pon password facebook,hacker still bole access..

Kadang2 aq ade lawat page di facebook yang objektik nye mengutuk warga asing.Tergelak sorang2 bile bace komen diorang.Nak join sekaki tak manis plak sebab kite ni perempuan tapi ikutkan hati nak #!@%%*&# jugak hehehe..Agak2 pasni ade page untuk kutuk negro plak kot huhu..

Aq pon malas nak kutuk2 sebab lecturer aq pon negro jugak.So,be careful wif da surroundings.Malu dow kalau kene kencing dengan warga asing di tanah air sendiri.Akhir kata,majulah negara tanpa jenayah^^




20 December 2011

Segmen CP | Jom Jadi Kawan!


Geram xbole nk upload gambar so daripada aq buang mase baek aq join segmen ni haa..
Jom jadi kawan PeNcoNteNg RuaNg^^ 
Interested?CLICK here..

19 December 2011

Ex-hero2 gua..

Duduk sorang2 trmenung membuatkan aq teringat zaman kecik2.Mase kecik2 dulu kalau tak merayau xde tujuan aq akan terpacak depan tv tunggu cartoon yg kehebatannya terbawa-bawa dalam mimpiku.Best gile bile nyanyi theme song DRAGON BALL n SAILORMOON yg aq maen hentam je liriknye..yela zaman dulu mane kenal jalur lebar,berukband dan segala yg berkenaan dengan mereka so xbole nak searching2.Time tu aq rase hebat gile r hidup nie..



SUPERMAN spender di luar,terbang sambil pandang bawah mencari orang dalam kesusahan..




BATMAN yg memancarkan simbolnye mau bagi musuh cuak..



DRAGON BALL yg memiliki salasilah keturunan yg unik..



banyak persalinan mamat ni..KESATRIA...BAJAK HITAM!!



POWER RANGERS..last2 mesti ade robot yg macam pakai hydraulic system..



asyik nengok diorang tukar baju..DENGAN KUASA BULAN AKAN MENGHUKUMMU!



"tett..tett..tett..Alamak bateri aq da nak abes!"..tibai2 raksasa pastu terbang ke langit ntah pegi mane..

18 December 2011

Eh,adek gua ke ni??!?!

Hello bloggerz hehehe...
Lama suda penConTeng rUanG menyepikan diri.Seperti biase aq sepi kerana b.u.s.y...emmm..busy le sangat huhuhu...To all my followers,WAIT!!jgn tinggalkan ruangan ku ini,da lame x conteng kan so ini mlm aq conteng hehe..
Aq juz nk share tentang adek aq malam2 bute ni.Kenape aq nk share ngn korang??Sebab sampai skrg aq xprcaye.."Eh,adek aq ke ni???"


Dahulunye adek aq ni seorang lelaki yang anti perempuan.Ini semua disebabkan oleh kes dia dihentam oleh classmate nye sendiri.Kesian,balik rumah je lebam sebab kene hempuk ngn kerusi..gagahnye budak perempuan tuh haha..
Rentetan dari kejadian tu,dia akan start membengangkan dirinya bile sape2 bukak topic cinta atau menyebarkan gosip liar tentang dirinya..agak kuang ajau le mulut dia bile start bengang.Aq yg xbersalah pon turut dimaki juge,xgune...


Tapi itu dulu beb,sekarang semua da berubah.Aq da lame tau dia berkenalan dengan sorang budak nih tp aq baru tau gentleman jugak adek aq,dari Pahang turun ke Melaka seorang diri bagaikan hero untuk berjumpe buah hatinye huhu..Dan yg semacam xpercaya dia touching nengok Ombak rindu,tapi mesti la cover feeling depan awek.Ternyata best lakonan filem Ombak Rindu sehingga menyentuh perasaan adek aq yg hatinye keras.
Biar la dia bahgia dengan hidupnye.Aq sentiasa mendoakan yg terbaek buat adek2 aq.Da most important thing,adek aq straight...kah kah kah


konon2 macho la haha..