26 July 2011

Misteri mimpi anda..

Mimpi adalah mainan tido yg kadang2 buat korang xnak bangun atau marah sebab dibangunkan>>mimpi artis korea la,secret admire la,mimpi jadi raja la dan sebagainye.Semasa Era Roman,beberapa mimpi telah dihantar kepada senat utk di analysis kerana diorang percaya mimpi adalah mesej dari tuhan.Ade beberapa facts tentang menariknye mimpi yg korang mimpikan tu..


  • Korang lupe 90% tentang mimpi malam tadi selepas kira2 10 minit berjalan.
  • Orang yg cacat penglihatan juga bermimpi.Mereka bole melihat imej di dalam mimpi yg jelas sama dengan objek asal melalui bunyi,bau,sentuhan dan emosi.
  • Semua orang pernah bermimpi.Jika korang rase korang x mimpi mlm tadi itu bermakna korang lupa mimpi tu.
  • Kita hanya bermimpikan wajah orang yg dikenali.Otak kite x mencipta wajah seseorang.Semua wajah di dalam mimpi adalah orang yg pernah kite jumpe tapi kite lupe.
  • 12% orang yg boleh melihat mimpi mereka tidak bewarna(black n white)


Aq penah mimpi jatuh bangunan.Seram gile..
Share la mimpi korang kat cni,nak tau jugak heheheh...

No comments: