22 July 2011

Arini untuk anda

Wah penatnye arini tp best jalan2^^


BlOgwAlKing DAY!!

Macam2 crite drpd korang mmg best bace tp xsempat nak xplore sume,mate pon da juling mngadap skrin bercahaya ni.Kerusi yg aq dduk ni pon da panas,byk anak ni huhuhu..
Itulah kehidupan..ade yg happy ade yg sedih.Asalnya kosong tanpa sebarang contengan.Tapi semakin kite membesar semakin bewarna-warni la contengan tu hingga ade yang buat keputusan untuk bukak buku baru.
Ape yg aq dapat arini??Tips baru,kawan baru(kenal2 ngan kawan satu faculty^^),rupe blog aq pon da baru heheh..thanks sume=)

Okeh x lupe nak congrats pade TEAM HARIMAU yg semakin garang ni.Aq takot jugak Chelsea blasah terok Malaysia tp sempat bolos 1 gol je yg sipi2.Team Malaysia masih lemah dari segi hantaran bola.Ade lagi yg perlu dibaiki supaya x terburu-buru sepak bola dan passing..cewahhh mcm aq coach plak huhu..



6-3
(Charlie Adam 26'-penalti,Ngog 67',69',Rodriguez 75',90',Kuyt 90+3)
(Safiq 42',Safee Sali 78',Safee Sali 81')



4-0
(Ramsy 5',Walcott 37',Vella 58',Rosicky 90')


1-0
(Didier Drogba 80')

No comments: