20 July 2017

Tambah tinggi dengan KALSIUM PENINGGI TIENS

Salam...
Ape khabar semua sahabat blogger?Ada baik ka hehe..

Macam biase la blog ni tenggelam timbul macam biskut oreo.Tapi Alhamdulillah, masih lagi ade chance untuk menconteng ni haa...untuk tatapan para pembaca yg rajin membaca. Membaca Jambatan Ilmu...itulah pepatah di dinding sekolah aq dulu.

Hari ini nak share satu produk yg tengah HOT. Ramai dok borak pasal tinggi laa ni. Kat Facebook cerita tinggi, kat Instagram cerita tinggi. Rupa-rupanya dah ada produk untuk tambah ketinggian badan sekarang. Dunia makin maju, aq je yg tak maju-maju.

Dulu-dulu ade dengar cerita orang sanggup operate sebab nak tinggi. Lionel Messi pon ade masalah pertumbuhan dulu. Macam-macam treatment beliau buat untuk pulih. Kalaulah dulu dah wujud produk ni mesti dia pon amek produk ni je.



Ape produk nye yg dok bebel dari tadi?


Sabar...Sabar itu separuh daripada iman. Satu lagi pepatah di dinding sekolah aq dulu.



KALSIUM PENINGGI TIENS.... inilah produk yg tengah glamour sekarang. Kalah wood Fattah Amin hehe..

Meh la aq buat sinopsis pasal produk ni. Tulis panjang2 korang bukan bace pon kikiki..

BIODATA

1. Hi-Cal


  • Diperbuat daripada tulang sumsum lembu
  • 100% organik dan berasaskan bahan semulajadi
  • Halal
  • Lulus KKM
  • No kimia2...selamat ok
  • Penyerapan kalsium ke dalam tubuh lebih baik berbanding susu
2. Xincplus


  • Diperbuat daripada madu dan serbuk albumin
  • Halal
  • Lulus KKM
  • Pon same...no kimia2 berbahaya

FUNGSI UTAMA

Dengan bergabungnya 2 produk ini seperti mana Adam dan Stacy bergabung, maka bertambah lah ketinggian korang. Meletop awww!! Yang aq paling amazing, result da boleh nampak dalam 10 HARI JE!! 

Tak percaya?? Kena percaya sebab ini betul2 bukan cobaan......







FUNGSI LAIN

1. Hi-Cal
  • Menguatkan tulang dan gigi
  • Membantu proses penyembuhan tulang patah
  • Mencegah osteoporosis
  • Membekalkan kalsium untuk ibu hamil dan menyusu
2. Xincplus
  • Meransang hormon tumbesaran
  • Menstabilkan metabolisme
  • Mengatasi masalah terbantut
  • Meningkatkan immunity system

Ade 4 SET yg korang boleh pilih. Setiap SET berlainan ketinggian yg boleh dicapai.


Nak tahu lebih lanjut dan mahu berkenalan dengan lebih rapat lagi, sila WHATSAPP +6011-26006118. Ade soalan tanya je jangan malu-malu. Kalau malu saya tahu awak mahu hehehe...

Bab harga jangan risau boleh runding sambil makan serunding. Saya tahu awak memang berminat dah ni nak cuba.

Yela awak la...sape lagi yg tengah baca blog biskut oreo ni. 

Lepas ni dah boleh la maen basketball dan petik buah rambutan. Nanti kalau dah tinggi jangan lupakan saya tau. Jangan jadi seperti kacang lupakan kulit. Ye, pepatah di dinding sekolah aq dulu...

Kalau rase malas nak whatsapp tinggalkan je contact no korang di ruangan komen. Malas whatsapp takpe jangan malas pergi keje, kemas rumah, basuh pinggan, sidai baju, sapu sampah.....(blablablablabla sampai bangladesh)


MUDAHNYA DAPAT SIDE INCOME!!

Produk kalau dah terbukti berkesan confirm2 lah orang akan beli. Lagi-lagi produk tersebut memiliki fungsi yg menarik dan lain dari yg lain.

Tak cukup tinggi pon boleh jadi isu tau. Nak apply polis/askar tak lepas, ade yg nak jadi model ala2 victoria secret tak kena, ada pulak tu siap jadi bahan gelak sebab pendek.

Dari sinilah korang boleh bantu mereka atau korang yg mengalami situasi seperti di atas boleh bantu diri sendiri. Tak kan nak lupakan je cita-cita. Tak kan lah nak biar orang mengejek sampai korang dah hilang terus keyakinan diri...

Ramai yg perlukan KALSIUM PENINGGI TIENS termasuk anda!! 

Dari sini anda boleh jana pendapatan sambil membantu mereka yg memerlukan produk seperti ini. First step, daftar lah sebagai agent TIENS MALAYSIA😊

Macam mana nak daftar?? Whatsapp je 011-26006118. Kita borak dalam whatsapp from A to Z sambil tengok drama dan makan kepok lekor...