12 December 2013

Her E-day...Tahniah

This entry is just for fun. Saje nak berkongsi kegumbiraan dengan korang. Last Saturday, my cousin selamat melangsungkan pertunangan dengan tunangnya. Oh God, you have fiancee now!!

Dulu kite same-same maen masak2, maen air paya, mandi b**el, maen nyorok2..now you are about to build the new phase of your life. Sungguh pantas masa itu berlalu. Anyway, just hope that akak menjadi wanita yang lebih kuat dalam menempuh apa jua dugaan. Semoga ikatan yang terjalin akan utuh sehingga bergelar isteri dan memiliki kebahagiaan until the end of the days..

Kalau nama pon hari bersejarah haruslah ade sesi pergambaran. Even this is not my day, muke aq wajib tayang depan camera. So, muke aq je la yang melambak hehehe...Jom layannnnn =)


My cousin =)

Kalau ade aq mesti ade drama. Tajuk drama ni Perigi Carik Timba...


Yang ni pulak bertajuk Timba Carik Perigi Balik Part II..


Ni pulak bertajuk Playgirl Itu Rupanya Aku...


Omak aii..Ayu nyo





Me & my BROs..

Gaya macho si teruna







Aq???

Lambat lagi bro..

4 comments:

pok nik said...

meriahnya suasana...tahniah...

Sobri Yaacob said...

selamat bertunang buat sepupu..
best tgok bgambar dgn sepupu..sporting :)

Atiqah sa'ahiry said...

Terharu nya sudi singgah blog kita..eh cousin awak dah bertunang , Alhamdulilah.Kita pun nak nikah jer terus, orang cakap masa bertunang darah manis, banyak cabarannya...amin, doakan yang terbaik untuk kita2...Selamat mencuba pelbagai resepi dekat blog umealong.blogspot.com

kemey said...

thanks for the wishes..kitorang memang sporting hehe

atiqah: betol tu, semoga dipermudahkan segala urusan..amin