31 December 2013

2014 is coming!!

It's a final countdown!!!!
tudududu...tududududu...tudududu.......
 
Just a few hours left. Automatically, this will be my last post in 2013..
Bro, ape lu punya azam tahun ni??
Lalu masing-masing siap sedia pasang azam untuk menjawab soalan di atas.
Azam? Ape itu azam? Adakah ia sejenis langsir yang boleh dipasang-pasang mengikut kreativiti gua?
Tak perlu aq explain ape itu azam sebab korang pon tak bangang..hehe

In this entry, aq nak share rentetan peristiwa yang berlaku dalam hidop aq dalam tahun 2013. Ingat gosip-gosip artis je ke yang boleh buat rentetan, aq pon bole la. The different is rentetan aq tak masok newspaper hehe..

................................................................

January 2013: Aq terputus hubungan dengan universiti dan kawan2 yang telah bersama selama 4 tahun untuk menjalani latihan industri or what we call practical, for 6 months.

March 2013: For the first time in 23 years, aq naek flight sponsored by company. Jakon gile aq..

April 2013: First time celebrate birthday dekat office with officemates since terjebak dalam industri pekerjaan

May 2013: Join Burger King as a part time cashier untuk mendalami erti keperitan hidup.

June 2013: Aq meninggalkan Burger King. Pengalaman bekerja selama sebulan lebih amat menggumbirakan aq. Hari terakhir di situ, kaw2 aq dikenakan dengan mandian lemak sayuran & air mop lantai...shit

July 2013: End of industrial training. Aq dapat offer kerja situ.

Sept 2013: Aq mula menempuh alam pekerjaan.

Oct 2013: Officially graduated in Bach of Applied Science (Maritime Technology)

Dec 2013: Aq pegi Langkawi. Perlu ke mention kat sini?? Suke ati aq la. First time dow..


Happy New Year to all of you readers! 



Ya Allah, kau jadikanlah kami hamba-hamba MU yang lebih baik dari sebelumnya. Berilah kami kekuatan untuk menempuh hari-hari mendatang yang tidak kami tahu apa isinya. Sesungguhnya ENGKAU Maha Mengetahui setiap sesuatu..




No comments: