9 December 2013

Alfalfa Complex by Shaklee...Tak rugi aq mencuba

Aq seorang anti ubat. Bagi aq pegi klinik adalah membazir sebab aq tak kan makan ubat. It's chemical drug!Bad for kidney! Damn bitter! It's temporary, not a forever pain killer! Aaaahhhhhh....macam-macam lah!!

Except..

Kalau kesakitan dah tak tertanggung, barulah aq sendiri yang mengajak ke klinik. Kalau diajak jangan harap la aq nak pegi. Mereka akan tewas dengan kedegilan aq..

...........................

Sekarang revolusi orang berbisnez. So, macam-macam produk yang kite jumpa dari set untuk kurus kerengga sampai la melebatkan rambut orang botak. Disebabkan revolusi ini, fikiran aq mula terbuka sedikit. Sedikit saje, hanya cukup untuk aq percaya function ubat sebagai objek penyembuh separa. Aq juga belajar dari kate-kate ibu aq.."Nak sihat kena la ikhtiar"..Baek la ibuku...  

Since umur pon semakin meningkat tua, supplement adalah perlu. Kite pon bukan selalu jaga pemakanan, especially mereka yang bekerjaya, fulamakk busy nye. Excercise pon dah ntah ke mane. Dengan itu, aq memilih Alfalfa Complex by Shaklee as my daily supplement. Aq try ni pon selepas dipujuk oleh ibu sehalus-halusnya. Aq memang jenis yang critical to be convinced. Tapi disebabkan Alfalfa Complex ni berasaskan tumbuhan herba & baunya pon memang original classic herb, maka aq pon berkuat untuk mencuba. At least it's not as chemical as ubat hospital.

 

Aq mula rasa perubahan selepas 2 minggu mengambil produk ni. Bila bangun pagi badan rasa fresh dan tak sakit @ sengal. Body pon feel energetic dan tak lembik nak buat kerja. Pokoknya, aq sihat & selesa =)
So, for those wanna try this product boleh la menjenguk stockist berdekatan. Yang interested nak cari side income bole jugak register as a member. Aq tak register pon, dapat beli ubat sudah cukup. 

Make sure you consult a doctor before taking any supplement. Happy to share with you guys ^^








No comments: