18 December 2011

Eh,adek gua ke ni??!?!

Hello bloggerz hehehe...
Lama suda penConTeng rUanG menyepikan diri.Seperti biase aq sepi kerana b.u.s.y...emmm..busy le sangat huhuhu...To all my followers,WAIT!!jgn tinggalkan ruangan ku ini,da lame x conteng kan so ini mlm aq conteng hehe..
Aq juz nk share tentang adek aq malam2 bute ni.Kenape aq nk share ngn korang??Sebab sampai skrg aq xprcaye.."Eh,adek aq ke ni???"


Dahulunye adek aq ni seorang lelaki yang anti perempuan.Ini semua disebabkan oleh kes dia dihentam oleh classmate nye sendiri.Kesian,balik rumah je lebam sebab kene hempuk ngn kerusi..gagahnye budak perempuan tuh haha..
Rentetan dari kejadian tu,dia akan start membengangkan dirinya bile sape2 bukak topic cinta atau menyebarkan gosip liar tentang dirinya..agak kuang ajau le mulut dia bile start bengang.Aq yg xbersalah pon turut dimaki juge,xgune...


Tapi itu dulu beb,sekarang semua da berubah.Aq da lame tau dia berkenalan dengan sorang budak nih tp aq baru tau gentleman jugak adek aq,dari Pahang turun ke Melaka seorang diri bagaikan hero untuk berjumpe buah hatinye huhu..Dan yg semacam xpercaya dia touching nengok Ombak rindu,tapi mesti la cover feeling depan awek.Ternyata best lakonan filem Ombak Rindu sehingga menyentuh perasaan adek aq yg hatinye keras.
Biar la dia bahgia dengan hidupnye.Aq sentiasa mendoakan yg terbaek buat adek2 aq.Da most important thing,adek aq straight...kah kah kah


konon2 macho la haha..





3 comments:

farahin nasir said...

ko lg macho dri adik ko la kemey... ish3.. :)

hira said...

hahaha. ganas betul perempuan tu. susah kalau dijadikan isteri. karang dihempuk-hempuk juga bakal suami tu. hoho

kemey said...

thanks shafafara..bdaway gurl tu da kawen da ank 5..ok tipu je hehe