21 December 2011

Negro buat hal lagi..



Entry ini hanya sebagai peringatan utk kite sume..
Tak abes2 kes warga asing buat hal kat Malaysia.Tak mamat indon set2 negro pulak buat hal.Tak berbaloi kan datang dari jauh pastu masuk penjara,susah la family nak lawat..
Jenayah xkira tempat,masa dan orang.Itulah yang terjadi sekarang.Bak kata pepatah sebanyak mane pon solex pada pagar,pencuri lepas masuk jugak..Sekuat mane pon password facebook,hacker still bole access..

Kadang2 aq ade lawat page di facebook yang objektik nye mengutuk warga asing.Tergelak sorang2 bile bace komen diorang.Nak join sekaki tak manis plak sebab kite ni perempuan tapi ikutkan hati nak #!@%%*&# jugak hehehe..Agak2 pasni ade page untuk kutuk negro plak kot huhu..

Aq pon malas nak kutuk2 sebab lecturer aq pon negro jugak.So,be careful wif da surroundings.Malu dow kalau kene kencing dengan warga asing di tanah air sendiri.Akhir kata,majulah negara tanpa jenayah^^