28 July 2013

Tingkatkan Followers By MADA JULAIRA

Tak sempat aq nak jamah ubi kayu rebus, tibe2 nama aq diseru oleh gadis bernama Cik Mada. Takpe la maybe ade something die nak cakap. Aq pon meninggalkan ubi rebus yang kesepian di atas meja.

Cik Mada: "Kemey maaf ganggu kau. Pinjam 5 minit eh", beliau berkata sambil memegang satu kad.
Kemey: "Eh takpe..pinjam lame2 pon bole. What's wrong What's wrong?"
Cik Mada: "Aq nak ajak kau join satu segmen ni. Jom la wei free je tak bayar. Aq tau raye nak pakai                              banyak duet", beliau promote dengan semangat. Sungguh comel semangat beliau.
Kemey: "Oo..small matter. Aq memang suke segmen2 ni, lagi2 segmen Cik Mada", aq berkata dengan nada               membodek.

Tanpa membuang masa, beliau terus menghulurkan kad yang sedari tadi beliau pegang. Kad jemputan katanye. Haa..ni dia=)


Sebelum beredar beliau sempat mintak tolong aq promote segmen ni. Korang nak join click je SINI. Kite bagi support kat Cik Mada k.

2 comments:

dwaty said...

salam ramadan dan semoga follower bertambah :)

mada julaira said...

terima kasih byk2 kemey..hehe..btw, mada tgok segmen yg mada buat ni mcm xde smbutan je..hurm..never mind..tq a lot bcoz da bgi semangat kat mada...syg awk sgt2..hehe