20 September 2011

Kenapa sakit ati bile pergi pasar raya?

Salam 1 Malaysia...

Arini aq duduk2 teringat plak kesah yg aq confirm korang sume pon penah lalui.Aq slalu trfikir,dasat sangat ke pekerjaan nih sampai org laen bole rase tempiasnye.Oh cashier...
Kerja nih mmg berisiko sbb kena manage duit yg bukannya milik kite,tu je la aq tau sbb aq xpenah menjadi seorang cashier.
Kadang2 lau nasib xbaek dapat la jumpe cashier yg layak aq maki..lam hati je la huhuhu..
Tidak lah semua but juz a few of them.Kita bekerja biarlah ikhlas.Tak perlu la buat muka atau maen hempas je barang kat counter,kitorang bayar la bukan free...

Selamat berjaya=)


2 comments:

sherotpetot said...

betul.. stuju sangat3

kemey said...

dan sangat3..