14 August 2011

Saman pak cik polis!

Alhamdulillah..2 minggu suda kite berpuasa.Lagi 2 minggu nak raye n jgn lupa,lagi 2 minggu kite akan menyambut hari kemerdekaan^^
Firstly,congratulations to Datuk Nicol Ann David yg berjaya menewaskan Jenny Duncalf.Congrats jugak utk Datuk Lee Chong Wei yg berjaya mara hingga ke final BWF World Championships 2011 wlaupon tewas di tangan Lin Dan.Tak lupe Man U yg menewaskan West Brom dgn 2-1 haha!
 
Ok cuba korang teka ape yg slalu ada menjelang perayaan nie...Pakcik2 polis le,sentiasa meronda dan ready nak saman..abes la budget raye heheheh..
Smalam ketika aq ngah calling2,tetiba krete polis ronda..
"Ha xreti nak balik ke,maen mercun je!"
Memang ramai budak memekak kat taman perumahan aq ni.Maen mercun la,kabaid la.Padan muka kena sound huhuh..
Aq dulu mase kecik2 ade jugak maen meriam besi.Tapi tu dulu2,tukang setting meriam pon da kawen skrg huhu..

Kate org mercun ni bahaya,last2 jari sendiri yg hilang.Kate org jugak mercun ni xde faedah,buang duit mak bapak ade le..Kata kite??
(Kemey:Mcm xnk stuju je hehehe...)


No comments: